La revista Time Out (una guia dels esdeveniments que es duen a terme cada setmana a la ciutat comtal) va dedicar el número 18 a “La Rumba de Barcelona”. Sota el lema “Guia per escoltar, aprendre i viure intensament la música més barcelonina”, el setmanari s’endinsava en els ambients, barris i racons de la rumba. Ressenyes de discos, paisatges urbans on va néixer la rumba, protagonistes del moviment, la nova fornada,... tot té un lloc en aquest especial. Val a dir que inclou una “guia pràctica de la rumba”, amb un seguit de suggeriments de locals on escoltar rumba a Barcelona, on comprar-ne, webs i altres curiositats.

La revista va acompanyada d’un CD que serveix d’estrena a la rumba del Time Out, titulada “Riquitaim aut”, un nou tema dels Ai, Ai, Ai (remesclat en el mateix disc per Xerramequ Tiquis Miquis). El CD inclou també cançons del mític Gato Pérez, els veterans Sabor de Gràcia i els nous valors com Dijous Paella o els Naraina.

Potser hi falta una mica de visió de conjunt, i algun apunt dedicat a la contribució de la rumba d’altres indrets del país, com Lleida o Perpinyà.

0 Comments:

Post a Comment