Els Ai Ai Ai tornen definitivament a la càrrega amb “Lo més gran del món”, on després del l’impàs de 10 anys sense editar nou material (excepte el recopilatori “Les millors cançons del mil·leni passat”) han tornat a l’estudi per enregistrar aquest treball.

Editat per Propaganda pel Fet, el disc inclou peces com ‘Vaig i vinc’, ‘Marxants’, ‘El Miracle’ o ‘Bar la Rumba’ on els Ai Ai Ai retornen a la rumba que els ha fet coneguts, amb lletres alegres, iròniques i divertides.

El disc destaca també per les col·laboracions d’alçada amb Massilia Sound System, Larry McDonald i rumberos com els Gertrudis, Joan Garriga de la Troba Kung-Fu, Paco Pubill, Johnny Salazar, Francisco ‘Rambo’ Batista... El disc es tanca amb temes que ja s’havien donat a conèixer recentment com Caganer o Maquinolandera i inclou com a sorpresa final, dos remixos (un de la mà de DJ Merey).

De ben segur que els Ai, Ai, Ai animaran amb les seves noves cançons les càlides nits d’aquest estiu. No us els perdeu!!Podeu obtenir més informació a http://www.aiaiai.cat

0 Comments:

Post a Comment