El col·lectiu “Amics de la rumba catalana de l’Anoia” (http://www.rumba.cat) ha organitzat per dissabte 21 de març la 1 festa de la rumba catalana al cafè-bar l’Envelat. Es tracta d’una festa amb voluntat de donar a conèixer diferents aspectes de la rumba catalana i poder-ne gaudir.

Els actes començaran a dos quarts de 8 del vespre amb la projecció del documental “La cuina dels Sabor de Gràcia”, on s’explica com aquest grup va gravar el seu darrer disc, ‘La cançó amb rumba’. Seguidament serà el torn del convidat a la festa, Sicus Carbonell, que oferirà una xerrada sobre les arrels de la rumba catalana. Sicus és el cantant i ànima del grup Sabor de Gràcia, amb més de 15 anys als escenaris d’arreu del món, i tota una institució en el món de la rumba. També presentarà el col·lectiu RumbaCAT de promoció de la rumba catalana i els seus projectes.

Ja a mitjanit, al mateix bar l’Envelat hi haurà una nit de rumba amb música enllaunada a càrrec de PD Carabruta, i també hi haurà espai a la improvisació, amb garrotins.

0 Comments:

Post a Comment