El proper dissabte 23 de gener, el grup de rumba de la comarca de l’Anoia Terratombats participarà un concert a Vilafranca del Penedès, en què compartira escenari amb dos dels millors grups de rumba catalana del moment; els Dijous Paella i els Ai, Ai, Ai. El concert serà en motiu de les festes de Sant Raimon, la Festa Major d’Hivern de Vilafranca del Penedès. El concert començarà a les 11 de la nit i el preu de l’entrada és de 6 euros.
Des d’Igualada s’ha organitzat un autocar per tal d’assistir a l’esdeveniment. L’autocar sortirà a les 8 del vespre d’Igualada i tornarà un cop acabat el concert. Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho al cafè-bar l’Envelat (c. Òdena 32, de 7 a 9 del vespre). El preu de l’autocar és de 8 euros.

Després d’un any en què han realitzat una vintena de concerts, els Terratombats inicien un nou any amb noves perspectives. El grup, que a finals d’any va presentar el seu darrer videoclip, “la Ratafia “, va aparèixer recentment al programa de TV3 “Buscant la Trinca”.
A Vilafranca els Terratombats acompanyaran a dos dels grans grups de rumba catalana del país. Dijous Paella és actualment una de les millors bandes de rumba catalana. Amb textos divertits i desenfadats (i fins i tot amb poesia musicada), són la clau per ficar-se el públic a la butxaca. El grup està de gira presentant el seu darrer disc “Volum 2”, que ha estat considerat darrerament el millor disc de rumba del 2009.

Els Ai Ai Ai són un grup de rumba catalana que durant la dècada dels 90 va ser un referent pel que fa a la rumba catalana. Després d’una aturada, l’any 2007 van publicar un disc recopilatori de les seves millors cançons, i el 2009 varen presentar “Lo més gran del món”, un disc farcit de col•laboracions d’alt nivell

0 Comments:

Post a Comment